Centru integrat în tratarea afecțiunilor oncologice

Centrul integrat în tratarea afecțiunilor oncologice LOTUS-MED este un concept care aduce pacienților în același loc multiple soluții medicale, din etapa de diagnosticare și până la tratament și monitorizare post-tratament.

Ne preocupă în permanență să avem grijă de pacienții noștri și sa venim în ajutorul lor cu servicii medicale de calitate; in acest sens am dezvoltat un parteneriat cu doamna Victoria Asanache (Fundația Amazonia), care a făcut o profesie din ghidarea pacientilor oncologici.

Imagistică de înaltă performanță

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED integrează aparatură medicală performantă, investigații de finețe, în același loc, pentru a oferi eficiență maximă pacientilor. Departamentul de imagistică este dotat la standarde înalte de calitate cu aparat CT și aparat RMN, Mamograf 3D. Astfel, echipa medicală are la dispoziție toate instrumentele necesare pentru identificarea formațiunilor canceroase chiar și de mici dimensiuni.

Detalii

Analize medicale uzuale și anatomie patologică

Știm cât de important este timpul pentru persoanele care suspectează prezența unei patologii oncologice, de aceea am integrat laborator de analize de anatomie patologică.

Laboratorul LOTUS-MED are o experiență de peste 20 ani în domeniul analizelor medicale de laborator, utilizând analizoare de ultimă generație cu capacitate mare de prelucrare a probelor biologice și timp rapid de răspuns.

De la înființare până în prezent, activitatea de laborator a continuat cu diversificarea și extinderea gamei de investigații de laborator; se pot efectua analize deosebit de complexe într-un timp scurt, in domeniul biologiei moleculare, anatomiei patologice si oncologiei biomoleculare.

Detalii

Consult Oncologic și Multidisciplinar

Pacienții cu afecțiuni oncologice au nevoie de servicii medicale multidisciplinare. Au nevoie de specialiști care să colaboreze și să ofere posibilitatea detectării timpurii a cancerului, conducând la începerea precoce a tratamentelor, dar și posibilitatea stabilirii unui tratament personalizat și integrativ.

Teste genetice oncologice

Abordarea unui pacient, în locul abordării unei boli

Progresele pe care le înregistrează cercetarea medicală aduc atât de multe informații cu privire la particularitățile individuale ale pacienților cu cancer încât, cel puțin în oncologie, tratamentul ”standard” pentru toți pacienții adunați sub același diagnostic va fi, în curand, o amintire. Particularitățile genetice și biologice ale individului fac răspunsul terapeutic, evoluția și complicațiile să fie atât de diferite, încât singura soluție care se impune este medicina personalizată.

De aceea, punem la dispoziția pacienților cele teste de mare finețe, cum sunt testele genetice oncologice.

LOTUS-MED este unic reprezentant al testelor genetice RGCC.

Detalii

Farmacie de circuit închis

În farmacia de circuit închis se asigură și se eliberează medicamente necesare pacienților oncologici care sunt consultați și tratați de specialiștii noștri.

Suntem alături de tine

Contactează-ne telefonic sau programează-te direct