Consultații online prin telemedicină

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED a lansat serviciul de consultații online prin sistemul de telemedicina pentru o parte din specialitățile medicale.

Serviciul de consultații online prin telemedicina este implementat cu ajutorul platformei online MedicalStory dezvoltată de SC ESS SRL permite ca pacientii LOTUS-MED sa poata interactiona cu medicii, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

Serviciul de consultatii online prin telemedicina este oferit ca o alternativa a consultatiilor in care pacientul este prezent in cabinetul medicului si nu inlocuieste consultul medical de specialitate.

Cum puteti beneficia de o consultatie online:

PASUL 1 – CONTACTAȚI-NE LA NUMĂRUL DEDICAT ACESTUI SERVICIU (021) 9989

Alegeți specialitatea medicală dorită din lista celor pentru care se ofera serviciul de consultații online:

  • medicina interna,
  • reumatologie,
  • neurologie,
  • dermatovenerologie,
  • psihiatrie,
  • diabet zaharat,
  • nutritie si boli metabolice.

Sunați la numărul de telefon dedicat serviciului de CONSULTAȚII ONLINE (021) 9989, iar un operator va prelua solicitarea dumneavoastră de programare și vă va oferi toate informațiile necesare despre consultația online, program și preturi. Vi se vor solicita câteva informații esențiale pentru realizarea consultației online: Nume și Prenume, CNP, Telefon, Adresa de email.

PASUL 2 – VĂ AUTENTIFICAȚI

Folosiți link-ul, codul de utilizator și parola primite prin email sau SMS pentru a vă autentifica în platforma de Consultații Online. Pentru a vă conecta nu aveți nevoie de un dispozitiv special. Vă puteți conecta de pe computer, laptop, telefon mobil sau tableta, atâta vreme cât aveți conexiune la internet stabila, cameră video, microfon, boxe functionale, care sa va permita interactiunea optima cu medicul

PASUL 3 - ACHITAȚI CONSULTAȚIA

Pentru a beneficia de consultatia online este necesar sa efectuati plata cu minim 24 ore inainte de ora programarii.

Plata se face rapid și sigur prin intermediul unui procesator de plăți online.  

PASUL 4 – ÎNCĂRCAȚI DOCUMENTELE MEDICALE

Puteți încărca documentele medicale necesare desfășurării consultației online (dacă aveți documente noi care nu sunt deja în platformă), astfel încât la momentul inițierii consultației online să fie totul pregătit. Medicul va avea astfel posibilitatea de a le studia în avans.

PASUL 5 - VERIFICAȚI SUNETUL ȘI CAMERA VIDEO

Înainte de a intra in sesiunea LIVE cu medicul, asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează.

PASUL 6 - INCEPEȚI CONSULTAȚIA online

În secțiunea Meniu Video din platformă veți putea intra în legătură cu medicul, conform programării făcute. Medicul vă va contacta pentru a începe Consultația Online la ora confirmată de recepție (trebuie sa fiți autentificat în platforma de consultații la acel moment și să aveți achitată contravaloarea consultației conform punctului 3 de mai sus).

PASUL 7 – DESCĂRCAȚI DOCUMENTELE

După finalizarea consultatiei online, vizita este salvată în istoricul dumneavoastră medical și aveți acces la documentele medicale rezultate în urma consultatiei  online. Puteți descărca din contul dumneavoastră scrisoarea medicală, rețeta sau alte documente pe care le punem la dispoziție.