Teste ALCAT
Descoperiți sensibilitățile alimentare și chimice cu testul ALCAT!
Alegeți să vă echilibrați sănătatea!
Ce este testul ALCAT (Antigen Leukocyte Cellular Antibody Test)?
Testul ALCAT este în prezent considerat metoda de laborator „standard de aur” prin care se identifică sensibilități la alimente, aditivi si substanțe chimice, plante medicinale, alimente funcționale, mucegaiuri și compuși farmaceutici.
Testul ALCAT analizează și reacțiile celulare la gluten/gliadina, cazeina (proteina din lapte)/zer, Candida albicans (zahăr, drojdie, fructoza).
ALEGEȚI TESTUL ALCAT CARE VI SE POTRIVEȘTE!
370 articole: 250 alimente; 50 alimente funcționale&plante; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari; 20 antibiotice/antiinflamatorii; 20 mucegaiuri
320 articole: 200 alimente; 50 alimente funcționale&plante; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari; 20 antibiotice/antiinflamatorii;20 mucegaiuri
250 articole: 200 alimente; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari; 20 mucegaiuri
230 articole: 200 alimente; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari
200 articole: 150 alimente; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari; 20 mucegaiuri
81 articole: 50 alimente; 30 aditivi/coloranți/conservanți alimentari; 1 Candida albicans
Măr; Drojdie; Banană; Orz; Carne de vită; Piper negru; Broccoli; Dovleac Butternut, Varză; Trestie de zahăr; Pepene galben; Morcov; Cazeină; Conopidă; Pui; Scorțișoară; Cacao; Porumb; Lapte de vacă; Albuș de ou, Gălbenuș de ou; Usturoi; Gliadină; Gluten; Strugure; Mazăre; Salata iceberg; Miel; Lămâie; Semințe de muștar, Ovăz (fără gluten); Ceapă; Portocală; Arahide; Pară; peste Pollok, Porc; Orez negru/alb; Creveți; Soia; Căpșună; Fasole verde; Cartof dulce; Roșie; Ton; Curcan; Vanilie; Grâu; Cartof alb; Dovleac galben.
Măr; Drojdie; Banană; Orz; Carne de vită; Piper negru; Broccoli; Dovleac Butternut, Varză; Trestie de zahăr; Pepene galben; Morcov; Cazeină; Conopidă; Pui; Scorțișoară; Cacao; Porumb; Lapte de vacă; Albuș de ou, Gălbenuș de ou; Usturoi; Gliadină; Gluten; Strugure; Mazăre; Salata iceberg; Miel; Lămâie; Semințe de muștar, Ovăz (fără gluten); Ceapă; Portocală; Arahide; Pară; Pollok (pește); Porc; Orez negru/alb; Creveți; Soia; Căpșună; Fasole verde; Cartof dulce; Roșie; Ton; Curcan; Vanilie; Grâu; Cartof alb; Dovleac galben, Migdală; Sparanghel; Avocado; Busuioc; Amestec de ardei gras; Ceai negru; Afine; Drojdie de bere; Varza de Bruxelles; Ciupercă Button; Candida albicans; Carob; Caju; Țelină; Scoica-cireasa, Cocos; Cod; Cafea; Crab; Merișoare; Castravete; Vânătă; Ghimbir; Lapte de capră; Grapefruit; Ceai verde; Halibut (pește); Miere; Hamei, Lime; Homar; Mei; Măsline; Oregano; Pătrunjel; Piersică; Nuci pecan; Ananas; Fasole pinto; Prună; Secară; Somon; Scoici; Susan; Snapper roșu (pește); Sole; Spanac; Pepene; Zer.
Măr; Drojdie; Banană; Orz; Carne de vită; Piper negru; Broccoli; Dovleac Butternut , Varză; Trestie de zahăr; Pepene galben; Morcov; Cazeină; Conopidă; Pui; Scorțișoară; Cacao; Porumb; Lapte de vacă; Albuș de ou, Gălbenuș de ou; Usturoi; Gliadină; Gluten; Strugure; Mazăre; Salata iceberg; Miel; Lămâie; Semințe de muștar, Ovăz (fără gluten); Ceapă; Portocală; Arahide; Pară; Pollok (pește); Porc; Orez negru/alb; Creveți; Soia; Căpșună; Fasole verde; Cartof dulce; Roșie; Ton; Curcan; Vanilie; Grâu; Cartof alb; Dovleac galben, Migdală; Sparanghel; Avocado; Busuioc; Amestec de ardei gras; Ceai negru; Afine; Drojdie de bere; Varza de Bruxelles; Ciuperci Button; Candida albicans; Roșcovă; Caju; Țelină; Cireașă; Scoica- cireasa, Cocos; Cod de pește; Cafea; Crab; Merișoare; Castravete; Vânătă; Ghimbir; Lapte de capră; Grapefruit; Ceai verde; Halibut (pește); Miere; Hamei, Lime; Homar; Mei; Măsline; Oregano; Pătrunjel; Piersică; Nuci pecan; Ananas; Fasole pinto; Prună; Secară; Somon; Scoici; Susan; Snapper roșu (pește); Sole; Spanac; Pepene; Zer; Amaranth; Caisă; Anghinare; Frunză de dafin; Mure; Fasole neagră; Mazăre neagră; Hrișcă: Chimen; Piper roșu; Năut; Cuișoare; Chimion, Curmale, Mărar; Rață; Semințe de in; Alune de padure, Pepene galben Heneydew, Fasole; Kiwi; Linte; Fasole Lima; Malț; Mango; Fasole albă; Nucșoară; Midii; Papaya; Paprica; Fistic; Dovleac; Ridiche; Zmeură; Sfeclă roșie; Șofran; Sardine; Biban de mare; Floarea soarelui; Tapioca; Cimbru; Tilapia (pește); Păstrăv; Nap; Vițel ; Nucă.
Măr; Drojdie; Banană; Orz; Carne de vită; Piper negru; Broccoli; Dovleac Butternut, Varză; Trestie de zahăr; Pepene galben; Morcov; Cazeină; Conopidă; Pui; Scorțișoară; Cacao; Porumb; Lapte de vacă; Albuș de ou, Gălbenuș de ou; Usturoi; Gliadină; Gluten; Strugure; Mazăre; Salata iceberg; Miel; Lămâie; Semințe de muștar, Ovăz (fără gluten); Ceapă; Portocală; Arahide; Pară; Pollok (pește); Porc; Orez negru/alb; Creveți; Soia; Căpșună; Fasole verde; Cartof dulce; Roșie; Ton; Curcan; Vanilie; Grâu; Cartof alb; Dovleac galben, Migdală; Sparanghel; Avocado; Busuioc; Amestec de ardei gras; Ceai negru; Afine; Drojdie de bere; Varza de Bruxelles; Ciupercă- Button; Candida albicans; Carob; Caju; Țelină; Scoic- cireasa; Cocos; Cod de pește; Cafea; Crab; Merișoare; Castravete; Vânătă; Ghimbir; Lapte de capră; Grapefruit; Ceai verde; Halibut (pește); Miere; Hamei, Lime; Homar; Mei; Măsline; Oregano; Pătrunjel; Piersică; Nuci pecan; Ananas; Fasole pinto; Prună; Secară; Somon; Scoici; Susan; Snapper roșu (pește); Sole; Spanac; Pepene; Zer; Amaranth; Caisă; Anghinare; Frunză de dafin; Mure; Fasole neagră; Mazăre neagră; Hrișcă: Chimen; Piper roșu; Năut; Cuișoare; Chimion; Curmale, Mărar; Rață; Semințe de in; Alune, Pepene galben Honeydew; Fasole; Kiwi; Linte; Fasole Lima; Malț; Mango; Fasole albă; Nucșoară; Midii; Papaya; Paprica; Fistic; Dovleac; Ridiche; Zmeură; Sfeclă roșie; Șofran; Sardine; Biban de mare; Floarea soarelui; Tapioca; Cimbru; Tilapia (pește); Păstrăv; Nap; Vițel; Nucă; Porumb; Ardei iute; Anșoa; Bizon; Bok Choy; Nucă braziliană; Cardamom; Somn; Mușețel; Coriandru; Sămânță de coriandru; Andive; Fasole; Sămânță de fenicul; Flounder (pește); Grouper; Ardei iute; Kale; Salată verde (roșu/verde) praz; Lemn dulce; Nuci de Macadamia; Macrou; Mahi Mahi (pește); zahăr de arțar; Monk Fruit; Fasole Mung Midii; Nectarină; Păstârnac; Pin; Nucă; Rodie; Ciuperca Portobello; Quinoa; Salată verde; Rozmarin; Șofran; Ceapă verde; Sorg, Grâu; Mangold, Pește-spadă; Mei etiopian; Turmeric; Carne de vânat; Năsturel; Orez sălbatic; Zucchini; Dovleac
Măr; Drojdie; Banană; Orz; Carne de vită; Piper negru; Broccoli; Dovleac Butternut, Varză; Trestie de zahăr; Pepene galben; Morcov; Cazeină; Conopidă; Pui; Scorțișoară; Cacao; Porumb; Lapte de vacă; Albuș de ou, Gălbenuș de ou; Usturoi; Gliadină; Gluten; Strugure; Mazăre; Salata iceberg; Miel; Lămâie; Semințe de muștar, Ovăz (fără gluten); Ceapă; Portocală; Arahide; Pară; Pollok (pește de Alaska); Porc; Orez negru/alb; Creveți; Soia; Căpșună; Fasole verde; Cartof dulce; Roșie; Ton; Curcan; Vanilie; Grâu; Cartof alb; Dovleac galben, Migdală; Sparanghel; Avocado; Busuioc; Amestec de ardei gras; Ceai negru; Afine; Drojdie de bere; Varza de Bruxelles; Ciupercă- Button; Candida albicans; Roșcovă; Caju; Țelină; Scoica-cireasa, Cocos; Cod de pește; Cafea; Crab; Merișoare; Castravete; Vânătă; Ghimbir; Lapte de capră; Grapefruit; Ceai verde; Halibut (pește); Miere; Hamei, Lime; Homar; Mei; Măsline; Oregano; Pătrunjel; Piersică; Nuci pecan; Ananas; Fasole pinto; Prună; Secară; Somon; Scoici; Susan; Snapper roșu (pește); Sole; Spanac; Pepene; Zer; Amaranth; Caisă; Anghinare; Frunză de dafin; Mure; Fasole neagră; Mazăre neagră; Hrișcă: Chimen; Piper roșu; Năut; Cuișoare; Chimion, Curmale, Mărar; Rață; Semințe de in; Alune, Pepene Honeydew; Fasole; Kiwi; Linte; Fasole Lima; Malț; Mango; Fasole albă; Nucșoară; Midii; Papaya; Paprica; Fistic; Dovleac; Ridiche; Zmeură; Sfeclă roșie; Șofran; Sardine; Biban de mare; Floarea soarelui; Tapioca; Cimbru; Tilapia (pește); Păstrăv; Nap; Vițel; Nucă; Porumb; dovleac; Ardei iute; Hamsii; Bizon; Bok Choy; Nucă braziliană; Cardamom; Somn; Mușețel; Coriandru; Sămânță de coriandru; Andive; Fasole; Sămânță de fenicul; Flounder (pește); Grouper; Ardei iute; Kale; Salată verde (roșu/verde) praz; Lemn dulce; Nuci de Macadamia; Macrou; Mahi Mahi (pește); zahăr de arțar; Monk Fruit; Fasole Mung Midii; Nectarină; Păstârnac; Pin; Nucă; Rodie; Ciuperca Portobello; Quinoa; Salată verde; Rozmarin; Șofran; Ceapă verde; Sorg, Mangold, Pește-spadă; Mei etiopian, Turmeric; Carne de vânat; Năsturel; Orez sălbatic; Zucchini; Dovleac, Fasole Adzuki; Agavă; Ienibahar; Aluloză; Maranta; Rucola; Coacăze negre; Salată verde Boston Bibb; Fasole Cannellini; Capere; Chia; Cicoare; Arpagic; Varza furajeră; Laptuci; Fructul dragonului; Andivă; Guava; Ardei Habanero; Piper verde; Hrean; Jackfruit; Jicama; Lactoză; Lychee; Melasă; Dud; Muştar; Salată verde; Nori Nutritional; Drojdie; Curmal japonez; Patlagină; Semințe de mac; Rapiță; Fructe de palmier roșu; Rubarbă; Rutabaga; Șalotă; Lapte de oaie; Ciuperci Shiitake, Spaghete; Spearmint zdrobita; Carambola (Fructul stea); Stevia; Mandarină; Rădăcină de taro; Tarhon; Alge Wakame; Castan de apa, Mazăre galbenă.
Migdale; Ancho Chili Pepper; Măr; Caisă; Anghinare; Sparanghel; Avocado; Drojdie; Banană; Busuioc; Orz; Frunza de dafin; Mix de ardei gras; Piper negru; Mure; Mazăre ”ochi negri”; Ceai negru; Coacăze; Nuca braziliană; Drojdie de bere; Broccoli; Varza de Bruxelles; Hrișcă; ciuperca Button; Varză; Candida albicans; Trestie de zahăr; Pepene galben; Chimen; Carob; Morcov ; Cazeină; Caju ;Conopida ;Piper Cayenne; Țelină; Cirese, Musetel ;Naut; Scortisoara; Cuișoare; Cacao ; Cocos; Cafea; Porumb; Lapte de vacă; Merișoare; Castraveți; Chimen, Curmale ; Mărar; Albuș de ou; Gălbenuș de ou; Vinete; Andive; Fasole; Seminte de in; Smochine; Usturoi; Ghimbir; Gliadin; Gluten; Struguri; Grapefruit; Mazăre verde; Alune; Pepene galben Honeydew; Hamei; Salata iceberg ; Kale, Ardei Jalapeño; Kelp; Kiwi de fasole; Praz; Lămâie; Fasole de linte; Fasole de Lima; Lămâie verde; Malț, Nuci de Macadamia; Mango; Zahăr de arțar; Mei; Monk Fruit; Fasole Mung; Seminte de mustar; Fasole marine ; Nectarine; Nori; Nucşoară; Ovăz (Fără Gluten); Bame; măsline; Ceapă; Portocale; Oregano; Papaya; Paprika; Pătrunjel; Păstârnac; Piersică; Arahide; Pară; Pecan; Menta ;Nuca de pin; Ananas; Fasole Pinto ;Fistic; Prună; Rodie; Ciupercă Portobello; Dovleac, Ridiche ; Zmeură; Sfecla rosie; Rubarba; Orez; Salată verde; Rozmarin ; Secară ; Şofran; Salvie; Susan; Sorg; soia; Spanac ; Căpșună; Fasole String; floarea soarelui; Cartof dulce; Chard elvețian; tapioca; Tarhon; Cimbru; Roșie; Curcuma; Vanilie; Alge Wakame; Nucă; Pepene; Grâu; Zer; Cartofi albi; Mazăre galbena; Dovlecel galben, Dovleac
Migdale; Fulg de ardei, Măr; Caisă; Anghinare; Sparanghel; Avocado; Drojdie; Banană; Busuioc; Orz; Frunza de dafin; Mix de ardei gras; Piper negru; Mure; Mazăre ”ochi negri”; Ceai negru; Coacăze; Nuci braziliene; Drojdie de bere; Broccoli; Varza de Bruxelles; Hrișcă; ciuperca Buton; Varză; Candida albicans; Trestie de zahăr; Pepene galben; Chimen; Carob; Morcov ; Cazeină; Caju ;Conopida ;Piper Cayenne; Țelină; Cirese, Musetel ; Naut; Scortisoara; Cuișoare; Cacao ; Cocos; Cafea; Porumb; Lapte de vacă; Merișoare; Castraveți; Chimen; Chimen, Mărar; Albuș de ou; Gălbenuș de ou; Vinete; Andive; Fasole; Seminte de in; Smochină; Usturoi; Ghimbir; Gliadin; Gluten; Struguri; Grapefruit; Mazăre verde; Alune; Miere; Pepene galben; Hamei; Salata iceberg ; Kale cu ardei Jalapeño; Kelp; Kiwi de fasole; Praz; Lămâie; Fasole de linte; Fasole de Lima; Lămâie verde; Malt, Nuci de Macadamia; Mango; Zahăr de arțar; Mei; Monk Fruit; Fasole Mung; Seminte de mustar; Fasole marină ; Nectarine; Nori; Nucşoară; Ovăz (Fără Gluten); Bame; Măsline; Ceapă; Portocale; Oregano; Papaya; Paprika; Pătrunjel; Păstârnac; Piersică; Arahide; Pară; Pecan; Menta ;Nuca de pin; Ananas; Fasole Pinto ;Fistic; Prună; Rodie; Ciuperci Portobello; Dovleac; Ridiche; Zmeură; Sfecla rosie; Rubarba; Orez; Salată verde; Rozmarin ; Secară ; Şofran; Salvie; Susan; Sorg; soia; Spanac ; Căpșună; Fasole string; floarea soarelui; Cartof dulce; Chard elvețian; tapioca; Tarhon; Cimbru; Roșie; Curcuma; Ridiche; Vanilie; Alge Wakame; Nucă; Pepene; Grâu; Zer; Cartofi albi; Mazăre galbena; Dovlecel galben ; Fasole neagră; Coacăze negre; Bok Choy; Salată Boston Bibb; Dovleac; Fasole Cannellini; Capere; Cardamom; Chia; Cicoare; Ceapă verde; Coriandru; Cilantro; Frunze de varză; Coriandru; laptuci; Scarole; Semințe de fenicul; Lapte de capră; Dovleac; Fasole Adzuki; Arrowroot; Rucola; Lactoză; Salată verde; Leurdă; Lychee; Melasă; Mure; Frunze de muștar; Drojdie nutritivă; Kaki; Quinoa; Floarea-soarelui; Ceapă verde; Șalotă; Ciuperci Shiitake; Mentă; Spelt; Fructul stelar; Frunze de stevie; Mandarină; Rădăcină de taro; Mei etiopian; Castan de apă; Creson; Orez sălbatic.
Acai; Aloe Vera; Ashwagandha; Astragalus; Bambus; Orz Verde; Polen de Albine; Afine; Nucă Neagră; Cascara; Chlorella; Condroitin; Rădăcină de Păpădie; Echinacea; Coacăze Negre; Essiac; Tanacetum Parthenium; Ginkgo Biloba; Glucozamină; Bob Goji; Hydrastis; Extract de Semințe de Struguri; Guarana; Gymnema Sylvestre; Hawthorn; Inima de Lemn (Red Quebracho); Huperzina; Kava Kava; Luteină; Ciupercă Maitake; Armurariu (Silymarin); Moringa; Foaie de Lăptucă; Fruct Noni; Coaja de Pau d’arco; Coaja de Pin (Pycnogenol); Orez de Drojdie Roșie; Ciupercă Reishi; Rezveratrol; Rhodiola; Ceai Rooibos; Fructe de Schisandra; Senna; Spirulină; Sunătoare; Valeriană; Vinpocetină; Grâu Verde; Pelin; Ridiche Neagră.
Frunze de lucernă; Arnica; Coada șoricelului; Centaurea benedicta; Cohosh Albastru; Boswellia; Frunze de Buchu; Bupleurum; Ridiche neagră; Ghimpe paduret; Mușetel; Gheara matei; Radacina de Chaparral; Arborele Vitex; Cramp Bark ;Damiana ;Dong Quai; Evening Primrose (luminita de seara); False Unicorn (radacina); radacina de Fo-Ti; Gotu Kola; Horse Chestnut; Horsetail; Irish Moss; Fructe de ienupar; Ginseng Corean; Lavanda, Balsam de lamaie; Lobelia ; Radacina de Maca; Radacina de ciuperca; Vasc; Creasta cocosului; Mirt; Frunza de urzica; Partridge Berry; Busuioacul cerbilor; Radacina de Peony; Floare de trifoi rosu; Frunza rosie de zmeura; Rehmannia; Sarsaparilla; Ginseng Siberian, Skull Cap; Ulm; Strugurii ursului; Scoarta de salcie; Radacina de Yam; Yerba Maté
Alfalfa Leaf; American Ginseng; Arnica; Burdock; Ghimpe paduret; Papadie; Gheara matei; Catuaba; Radacina de Chaparral; Cnidium Monnieri; Damiana; Coarne de cerb; Dong Quai; Radacina de Fo-Ti; Gotu Kola; Iarba tapului; Muschi Irlandez; Enupar, Ginseng Corean, Lobelia ; Lycopene; Radacina de Maca; Vasc; Mucuna Pruriens; Muira Puama Myrrh; Urzica; Semințe de dovleac; Pygeum Bark; Rehmannia ; Sarsaparilla; Saw Palmetto; Ginseng Siberiab; Skull Cap; Radacina de urzica; Tribulus Terrestris; Strugurii ursului ; Yarrow Yerba Maté ; Yohimbe Bark
Acid Albastru #3 (Xylene Blue V); Acid Rosu #14; Annatto; Aspartam; Acid Benzoic; Beta-caroten; Butilat de Hidroxianisol (BHA); Butilat de Hidroxitoluen (BHT); Albastru #1 (Albastru Stralucitor); Albastru #2 (Carmine Indigo) Negru Stralucitor; Acid Citric; Eritritol; Verde #3 (Verde Rapid); Sirop de Porumb cu Continut Ridicat de Fructoza; Lecitina (din soia); MSG (glutamat monosodic); Radacina de Orris; Polisorbat 80; Rosu #2 (Rosu Amarant); Rosu #3 (Eritrozina); Rosu #4 (Carmin); Rosu #40 (Allura Red); Sacarina; Sulfit de Sodiu; Acid Sorbic; Sucraloza (Splenda); Xilitol; Galben #5 (Tartrazina); Galben #6 (Galben de Apus).
Guma de acacia; Acid adipic; Clorură de amoniu; Acid ascorbic; Fosfat de calciu; Clor; Ciclodextrină; Deltametrină; D-Lactitol; EDTA; Fluorură; Acid fumaric; Glicerol; Glifosat; Hexilrezorcinol; Invertază; Izomalț; Lizozim; Fosfat de magneziu; Acid malic; Maltodextrină; Manitol; Metenamină; Metil antranilat; Sulfat de nichel; Acid fosforic; Polideztroză; Potasă (Hidroxid de potasiu); Fosfat de potasiu; Sorbat de potasiu; Tartrat de potasiu; Acetat de sodiu; Benzoat de sodiu; Bisulfit de sodiu; Lactat de sodiu; Sulfat de lauril sodic (SLS); Propionat de sodiu; Pirofosfat de sodiu; Tripolifosfat de sodiu; Acid succinic.
Acetaminophen (Tylenol); Amoxicilină; Ampicilină; Aspirină; Diclofenac (Voltaren); Diflunisal (Dolobid); Gentamicină; Ibuprofen (Advil/Motrin); Indometacin (Indocin); Ketoprofen; Naproxen (Aleve); Neomicină; Nistatină; Penicilamină; Penicilină; Piroxicam (Feldene); Streptomicină; Sulfametoxazol; Sulindac (Clinoril); Tetraciclină.
Alternaria alternata, Aspergillus fumigatus, Botrytis cinerea, Candida albicans, Cephalosporium gramineum, Cladosporium herbarum, Curvularia, Epicoccum nigrum, Fusarium oxysporum, Geotrichum candidum, Helminthosporium, Hormodendrum cladosporium, Monilia sitophila, Mucor racemosus, Penicillium notatum, Phoma herbarum, Pullularia aureobasidium, Rhizopus nigricans, Rhodotorula rubra, Spondylocladium, Trichoderma
test genetic 5 gene: MTHFR; MTR;MTRR;COMT;AHCY
Test genetic funcțional și serologic. GENETIC: Tipizare HLA pentru boala celiacă: HLA-DQ2.5 și HLA-DQ8; Markeri genetici pentru Crohn: ATG16L1 și NOD2 ANTICORPI: Imunoglobulina totală din ser, tTG (IgA și IgG), DGP (IgA și IgG) și anticorp anti-Saccharomyces cerevisiae (ASCA).
Test genetic
Testul de Asayare a Nutriției Celulare (CNA) - VITAMINE : Tiamină (vitamina B1) Riboflavină (vitamina B2); Biotină; Cobalamină (vitamina B12); Folați (vitamina B9); Niacinamidă (Niacina, vitamina B3) Acid pantotenic; Piridoxină (vitamina B6); Vitamina A; Vitamina C; Vitamina D; Vitamina E (Delta-tocotrienol); Vitamina K1; Vitamina K2-MK7; Vitamina K2-MK4
MINERALE : Bor; Calciu; Crom; Cupru; Iod; Fier; Litiu; Magneziu; Mangan; Molibden; Seleniu; Stronțiu; Vanadiu; Zinc
AMINOACIZI: Arginină; Asparagină; Cisteină; Glutamină; Glicină; Histidină; Izoleucină; Leucină; Lizină; Metionină; Fenilalanină; Serină; Taurină; Treonină; Triptofan; Tirosină; Valină
ALTE NUTRIENȚI : Carnitină; Colina; Coenzima Q10; Acid docosahexaenoic (DHA); Acid eicosapentaenoic (EPA); Glutation; Inozitol; Acid lipoic; Acid oleic (omega-9)
APA - Antioxidant Protection Assay (Dozajul de Protecție Antioxidantă):
ANTIOXIDANȚI INDIVIDUALI BENEFICIARI: Beta-caroten; Catalază; Coenzima Q10; Glutation; Acid lipoic; Luteină; NADH; Pirolochinolină; Seleniu; Super Oxide Dismutase (SOD); Vitamina C; Vitamina E (Delta tocotrienol); Zinc
BOTANICE, EXTRACTE DE PLANTE, PIGMENȚI, FITONUTRIENȚI: Acai; Bob; Andrographis; Astaxantin; Astragalus; Afine; Boswellia; Camu Camu; Clorofilă; Scorțișoară; Echinaceea; Coacăze; Usturoi; Ghimbir; Ginkgo Biloba; Goji Berry; Semințe de strugure; Ceai verde; Levănțică
NUTRIENȚI ANTIOXIDANȚI ȘI ANTI-INFLAMATORI, ENZIME: Beta-caroten; Catalază; Coenzima Q10; Glutation; Acid lipoic; Luteină; NADH; Pirolochinolină; Seleniu; Super Oxide Dismutase (SOD); Vitamina C; Vitamina E (Delta tocotrienol); Zinc
Se poate ca oricât de mult v-ați modifica dieta, corpul să continue să reacționeze “negativ” la anumite tipuri de alimente.
Cunoscând foarte bine lista de alimente sau compuși chimici pe care organismul nu le tolerează, alegeți să vă adaptați dieta astfel încât să vă echilibrați sănătatea.
Există o nouă paradigmă în medicină - personalizarea. Sănătatea poate fi îmbunătățită și menținută știind modul în care consumul diverselor alimente poate determina sau nu un anumit tip de reacții în organism.
Testul ALCAT vă permite să profitați de tehnologia de vârf - astfel o dietă personalizată de eliminare/rotație poate fi concepută pentru “a stopa” în mod eficient factorii declanșatori specifici activării cronice a sistemului imunitar.
Prin reducerea sarcinii declanșatoarelor imunitare, este posibil ca funcțiile normale ale corpului și echilibrul sistemului imunitar să fie mult îmbunătățite.
Testul ALCAT are o rată de acuratețe foarte mare!
Rezultatele de înaltă precizie ale testului ALCAT ajută la determinarea alimentelor și a altor substanțe care pot declanșa inflamații nedorite în organism; putând analiza chiar și sensibilități la alimente pe care nu le-ați consumat niciodată. Acesta poate fi un semnal de alarmă să evitați alimentele respective pe viitor.
CUI ESTE RECOMANDAT TESTUL ALCAT?
Testul oferă informațiile optime atât pentru persoanele care urmează o dietă și au nevoie de o personalizare în detaliu a acesteia, cât și pentru persoanele care vor să amelioreze sensibilitățile alimentare.
Este o măsură preventivă pentru un stil de viață sănătos.
Nu există limitări în ceea ce privește vârsta, mai ales că sensibilitățile alimentare se pot instala oricând.
Este recomandat ca acest test să se repete periodic deoarece organismul uman se poate adapta ușor la schimbări și poate genera în timp noi sensibilități.
CARE SUNT MANIFESTĂRILE SENSIBILITATILOR ALIMENTARE DEPISTATE CU TESTUL ALCAT?
Sensibilitățile alimentare provoacă un proces inflamator cronic. Simptomele legate de sensibilitățile alimentare ar putea apare la câteva ore după ingerare diverselor alimente sau chiar câteva zile mai târziu.
Cei cu simptome de sensibilitate alimentară/chimică, le pot experimenta în mod cronic și se pot confrunta cu probleme digestive, cum ar fi scaune diareice, constipație, flatulență, senzație de balonare, dureri de cap, migrene, oboseală, probleme ale pielii, artrită, probleme de concentrare și atenție, iritabilitate și lista continuă.
De obicei simptomele sensibilității alimentare/chimice sunt întârziate și mai puțin acute. Cu toate acestea, ele pot duce la probleme de sănătate asociate cu inflamația cronica care pot afecta aproape orice parte a corpului.
Principalele simptome care pot fi semnalate:
- Tulburari gastro-intestinale, cum ar fi balonare, sindromul colonului iritabil (IBS), indigestie, constipație, greață, diaree
- Dureri de cap / Migrene
- Oboseală
- Tulburări neurologice
- Dureri articulare
- Iritații
- Dermatită
- Acnee
- Crestere in greutate / Supraponderalitate / Obezitate
Aceste manifestări apar atunci când sistemul nostru imunitar reacționează în mod exagerat la anumite alimente sau substanțe care se regăsesc în dieta noastră.
Cu testul ALCAT multe simptome clinice asociate cu sensibilitățile alimentare și chimice pot fi îmbunătățite substanțial sau prevenite.
Timp de peste 30 de ani, testul ALCAT oferă specialiștilor, medicilor și pacienților oportunitatea de a participa în mod activ la procesul de rezolvare a simptomelor provocate de inflamație și de activarea cronică a sistemului imunitar.
Testele ALCAT sunt aduse de LOTUS-MED distribuitor pentru România al Cell Science Systems, Corp.
Clinicile Medicale LOTUS-MED efectuează recoltarea probelor pentru testul ALCAT.
Kit-ul conține un ac de unică folosință pentru recoltare analize, eprubete recoltare sânge, formularul pentru date personale, cutia și plicul de transport pentru curier. Acul și eprubetele sunt sterile.
Testul ALCAT se efectuează la laboratorul de analize al Cell Science Systems, Corp.