Despre noi

Adresă:

Str. Dornei nr 79-81, sector 1, Bucuresti

Telefon: (021)9989

Email: dornei@lotus-med.ro

Program:

Luni - Vineri: 07.00 - 21.00

Sâmbătă - Duminică: ÎNCHIS

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED s-a înființat în anul 1998 în București și activează în segmentul medical privat, oferind servicii medicale clinice și de laborator, inclusiv anatomie patologică. În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialități, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centru integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centru integrat de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

La LOTUS-MED pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D, ecografii generale sau ecografii 3D-4D pentru monitorizarea sarcinii). Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice și de nutriție.

Aici, la LOTUS-MED  dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație, servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști cu experiență, într-o ambianță sigură și plăcută. Ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul clinic și medical. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED este recunoscut atât în rândul medicilor cât și în rândul pacienților pentru laboratorul modern, ce dispune de aparatură performantă ce poate efectua investigații de laborator ce cuprinde o gama variată de analize cu rezultate corecte și neviciate; teste de rutină, diagnostic avansat din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie, precum și teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare și personalizare a tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) și teste genetice de nutriție și exerciții fizice (PathwayFit).

Misiune

Misiunea noastra este de a ne preocupa și implica permanent în activitatea realizării unor schimbări calitative a serviciilor medicale în România.

Astfel, dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacienților îngrijire medicală personalizată, de Înalta Calitate, Sigură, Eficace, Eficientă, Echitabilă, Acordată la Timp, Centrată pe Pacient și Familie.

Valori

Valorile noastre sunt: grijă față de oameni și nevoile lor, onestitate față de pacienți, parteneri și competiție, calitatea resurselor și serviciilor oferite, profesionalism, integritate și spirit de echipă.

Echipa

Personalul medical Lotus-Med reunește o echipă de medici dedicați, selectați dintre cei mai buni clinicieni din domeniu. Echipa medicală beneficiază în permanență de formare profesională și specializare continuă. Pregătirea lor, atenția acordată fiecărui pacient, precum și performanțele medicale reprezintă garanțiile excelenței pe care o promovăm.

Parteneri

Acreditări