Clinica Medicală LOTUS-MED Sector 1

Clinica Medicală LOTUS-MED din strada Dornei nr. 79-81 (sector 1) are o experiență solidă în piața de servicii medicale din România. Clinica Medicală LOTUS-MED oferă o gamă largă de servicii în peste 20 de specialități medicale; acces la investigații, analize de laborator, anatomie patologică, teste genetice.

Adresă:
strada Dornei nr. 79-81, sector1, București

Descoperă medicii din Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 1

Echipa de medici are pregatire și experiență îndelungată în țară și în centre de prestigiu din străinătate.
Personalul LOTUS-MED colaborează permanent pentru ca pacienții să beneficieze de standarde de calitate pentru profilaxie, diagnostic, tratament și monitorizare a afecțiunilor medicale.

Descoperă specialitățile pe care le găsești în Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 1

În Clinica Medicală LOTUS-MED pacienții pot accesa specialități precum: neurologie, gastroenterologie, diabet și boli de nutriție, oftalmologie, obstetrică-ginecologie, psihologie, psihiatrie, ortopedie și traumatologie, cardiologie, medicină internă, medicină de familie, endocrinologie, nutriție, chirurgie generală, urologie, alergologie, dermatologie, oncologie, reumatologie și oto-rino-laringologie (ORL).
Pacienții clinicii noastre au la dispoziție servicii medicale în Ambulatoriu, în regim de Spitalizare de zi și investigații de imagistică avansate (RMN, CT, Mamografie 3D cu tomosinteză).

Descoperă serviciile medicale de care poți beneficia în Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 1

Clinica Medicala LOTUS-MED dispune de aparatură medicală și echipamente de ultimă generație, astfel încât oferim posibilitatea efectuării unor proceduri complexe.
Abordăm fiecare caz cu minuțiozitate, pentru a aduce medicul specialist cât mai aproape de pacient și pentru oferirea celor mai eficiente soluții medicale.

Clinica Medicala LOTUS-MED din Sectorul 1 este în contract cu Casa de Asigurări a Municipiului București.