Pentru sănătatea ta optimă!

CĂLĂTORIA TA ÎNCEPE AICI:
TESTUL DE MICROBIOTA
GI-MAP+ZONULIN

testul de microbiota GI-MAP+Zonulin testul de microbiota GI-MAP+Zonulin

Studiile științifice publicate până în prezent arată că există o legătură puternică între microbiomul intestinal și starea generală de sănătate.

Peste 80% din bolile moderne apar pe fondul unor perturbări al echilibrului florei intestinale. Vorbim despre boli cardiovasculare, diabet și boli metabolice, boli digestive, boli autoimune etc.

În ultimele decenii, progresele făcute în analiza ADN-ului a transformat complet domeniul microbiologiei. Astfel s-a ajuns la studierea microbiomului intestinal, iar una dintre cele mai revelatoare informații este aceea că 80% din sistemul imunitar se găsește în intestin.

Mai mult, 95% din cantitatea de serotonină, numită și ”hormonul fericirii”, este produsă în intestin.

Astăzi putem să înțelegem beneficiile asupra sănătății sau, dimpotrivă, riscurile aduse de trilioanele de microorganisme care locuiesc în intestin. Iar evaluarea florei intestinale se face prin teste de microbiom, care ajută la identificarea bacteriilor ”bune” (flora comensală) sau ”rele” (flora potențial patogenă).

Testul de microbiotă GI-MAP+ Zonulin este un test de ultima generație, inovator. Evaluează cu precizie sănătatea intestinală!

Având în vedere toate informațiile aduse prin efectuarea testului GI-MAP+ Zonulin, specialiștilor în modularea microbiotei intestinale le este mult mai ușor să identifice ce tip de enterotip predomină în intestinul pacientului și să recomande protocoale de tratament personalizate care abordează cauza (cauzele) care stau la baza simptomelor pacienților.

Testul de microbiotă GI-MAP+ Zonulin este o alternativă pentru toți care doresc să obțină o sănătate optimă. Cât și pentru pacienții care sunt fără un diagnostic precis.

 Este recomandat persoanelor cu:

Probleme ale pielii, cum ar fi acneea, rozaceea sau eczemă

Sistem imunitar compromis

Balonare / flatulență / constipație / diaree

Arsuri la stomac și reflux acid

Sensibilități alimentare

Probleme cu greutatea

Dezechilibre hormonale

Anxietate

Depresie

Oboseală cronică

Tulburări de somn etc.

Este utilizat în mod obișnuit la sugari și copii și poate oferi o perspectivă asupra afecțiunilor legate de tulburarea de hiperactivitate cu deficit atențional, autism și tulburări digestive.

Beneficiile pentru persoanele care aleg sa sa-si faca testul               GI-MAP+Zonulin sunt:

Interpretarea personalizată a testului de către un specialist în modularea microbiotei intestinale partener cu LOTUS-MED. (vezi lista parteneri LOTUS-MED pentru testul GI-MAP+Zonulin)

Consultație cu un specialist în modularea microbiotei

Recomandări nutriționale și acțiuni terapeutice personalizate

Pentru detalii sau comandă test, sunați la numarul de telefon tel 0219989 - Clinicile Medicale și Laboratoarele LOTUS-MED, București. 

Plata testului se poate face cu cardul, transfer bancar către LOTUS-MED SRL.

După confirmarea plății kiturile se livrează în toată țara în maxim 24- 48 ore. În București testul se poate achiziționa și în locațiile Clinicilor Medicale LOTUS-MED: 

str Dornei nr 79-81, sector 1; str Tunari nr 44, sector 2, București. 

Primiți de la LOTUS-MED pe email un awb de transport.

Proba se poate trimite de luni până miercuri.

Kiturile sunt prevăzute special pentru transportul internațional cu tot ce este necesar pentru prelevarea la domiciliu.

Pentru pacienții din țară după prelevarea probei un curier va ridica proba de la domiciliul dvs. pentru trimiterea către laboratorul  din US. 

Pentru pacienții din București proba prelevată trebuie adusă într-una din locațiile LOTUS-MED: str Dornei nr 79-81, sector 1; str Tunari nr 44, sector 2, București.

Testul GI-MAP +Zonulin este dezvoltat de către Diagnostic Solutions Laboratory, din Statele Unite ale Americii.

Din preocupare constantă pentru inovație, LOTUS-MED a parteneriat cu Diagnostic Solutions Laboratory, pentru a aduce pacienților din România inovație pentru a-și obtine sănătatea echilibrată.

Eșantionul examinat este o probă de scaun (materii fecale), întru-un recipent închis și etichetat adecvat.

PROBA se prelevează acasă, cu ajutorul unui kit de recoltare.

Detalii despre prelevare aici

Urmați instrucțiunile din interiorul kitului pas cu pas.

Pentru a primi un rezultat corect este OBLIGATORIU să completați corect și complet toate informațiile solicitate pe etichete și pe formularul de recoltare.

Proba se prelucreaza în US la Laboratorul Diagnostic Solutions Laboratory prin intermediul LOTUS-MED - partener și distribuitor autorizat pe întreg teritoriul României.

Rezultatele testului precum si raportul complet de recomandări personalizate le veți primi în aproximativ 21 de zile.  

De asemenea, vă puteți alege un specialist în modularea microbiotei intestinale din lista de clinici partenere LOTUS-MED pentru interpretare test GI-MAP+Zonulin și vă puteți programa la o consultație (sesiune de evaluare) fizic sau online.

Rezultatele testului GI-MAP+Zonulin contribuie semnificativ la stabilirea CAUZELOR și la configurarea unui tratament PERSONALIZAT.